24.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

2 Ekim Pazartesi 2023, günlük burç etkileri

2 Ekim Pazartesi gününden herkese merhabalar.

Ay Boğa burcunda seyrine devam ediyor.

Ay Jüpiter kavuşumunun güzellikleriyle güne başlıyoruz. Şanslı bir zaman dilimindeyiz, gökyüzünde bereket enerjisi var, değerlendirebiliriz.

Ay Uranüs kavuşumunun etkisi öğle ve sonraki saatlere damgasını vuracak. Bu açı beklenmedik durumlar yaşatabilir planlar iptal edilebilir,verilen sözler iptal olabilir. Yangın, ateş, patlama, elektrik ve elektronikle ilgili şeylerden kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir. Kazalara dikkat!

Gün boyu Merkür-Neptün karşıtlığının etkisindeyiz. Zihnimiz allak bullak , yanıltıcı aldatıcı enerjiler hakim, hırsızlıklara dolandırıcılara dikkat edin etkisi -/+ 4 gün sürecek. Sezgiyle Mantık arasında bir bağ kurarsanız hayallerinizi geliştirmek adına güzel fikirler ortaya çıkabilir. Hayal kırıklığı, yanılma, yanıltma, yanlış yönlendirmeler yaşanabilir. Düşüncelerde çözülmeler, fikir değişiklikleri, verilen sözlerde durulmama potansiyeli yüksek.

Maddi girişimler için uygun bir zaman diliminde deyiz. Yanıltıcı etkiler oldukça ağır basacak!

Ay Venüs karesinin etkili olduğu akşam saatlerinde zorlu bir enerji akışı var. İlişkilerimize zarar gelmemesi için sözlerimize dikkat etmekte fayda var. Düşünmeden ağzımızdan çıkan her söz incitici olabilir.

Numerolojik olarak günün sayısı: 1 

Rengi: Kırmızı ve 1. Çakra aktiftir.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz