14.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 2, 2024
spot_img
spot_img

19 Nisan 2024 Cuma, Günlük Burç Yorumları

19 Nisan Cuma gününden merhabalar! Batarken güneş ardında tepelerin, gitme zamanı geldi güneş Koç burçlarının. Yarından itibaren Boğa burcu bizlere bahar mevsimini doya doya yaşatmaya geliyor. Bugün yürürken sağa sola bakmayı ihmal etmeyin, yerde para cüzdan yüzük vs bulabilirsiniz. Biraz da kibirliyiz, herkese tepeden bakabiliriz.

Memlekette bayram tatili sonrası haftaya adaptasyonla geçen günlerin burç bitimi ile taçlanması hepimizin canını okuyacağa benziyor. Yetişmeyen işlerin bereketsizliği söz konusu ama kendi içinde disiplinin, öngörüyle çalışmanın, plan program yapmanın önemini bizlere hatırlatacağa benziyor. Malta’da ise burç kapanışı keyifli iş birlikleri, halk katılımının yüksek olduğu dini faaliyetler ile taçlanabilir.

Koç burçları günü nicedir öteledikleri gündelik angarya ve sağlık kontrollerini tamamlamakla geçirecekler. Boğa burçları metal dedektörü ile sahilde dolanmayı daha önce hiç düşünmedikleri bir sportif faaliyet olarak değerlendirebilirler. İkizler burçları arkadaşında yatıya kalmak isterken annesinden veto yiyeceğe benzerken Yengeç burçları sağlıklarına yönelik yatırım yapmayı düşündükleri, eczaneyi eve döktükleri bir gün geçiriyorlar. Aslan burçları mal varlıklarını define tadında bereketlendirecek beklenmedik kariyer fırsatlarıyla karşılaşırken Başak burçları dualarının kabul olduğu bir gün geçiriyor. Kalpten dualar etmeyi ihmal etmesin. Terazi burçları mide ve bağırsak sağlığı konusunda kendilerine özen göstermek zorunda kalırken Akrep burçları eşleri vasıtasıyla maddi kaynaklarının değiştiğini gözlemleyebilirler. Yay burçları çalışma hayatlarında beklenmedik bir yer değişikliği yaşayabilirken Oğlak burçları ise zodyağın fırsatları sepetle toplayan en kısmetli burçlarından bir tanesi bugün ve yarın. Kova burçları evde çıkacak krizleri pratik zekalı çözümler ile bertaraf edecek, Balık burçları ise kardeşlerinin düğününde takılan altınlar ile kendi eşine takılanlar arasında gel git yaşayabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz