17.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 1, 2024
spot_img
spot_img

Bolt Malta’da Talep Üzerine Paket Teslimatı Hizmetine Başlıyor!

Hızlı ve kolay ulaşım hizmetiyle tanınan Bolt, Malta’da yepyeni bir hizmete imza atmaya hazırlanıyor. Bolt, yarın itibarıyla kullanıma açılacak “Bolt Send” özelliği ile kullanıcılarına talep üzerine paket gönderme ve alma imkanı sunacak.

Bolt uygulaması üzerinden erişilebilen bu yeni özellik sayesinde unuttuğunuz eşyalarınızı, hediyeliklerinizi veya küçük paketleri dilediğiniz kişiye hızla ulaştırabileceksiniz. Paket göndermek isteyen kullanıcılar, Bolt uygulamasında taksiye çağırır gibi sipariş oluşturacak. Paket alım ve teslim noktalarını belirterek, ücrete onay verdikten sonra paketi Bolt sürücüsüne teslim edecek. Alıcılar da aynı şekilde Bolt uygulaması üzerinden talep oluşturarak paket teslimatı gerçekleştirebilecek.

Bolt Malta Genel Müdürü Ryan Mahoney, yenilikçi hizmet hakkında şu ifadelere yer verdi: “Bolt olarak, daha yaşanabilir şehirler yaratma hedefimize ulaşmak için otomobil kullanımını azaltmamızın kritik önemde olduğunun farkındayız. Bolt Send ile birlikte müşterilerimize Bolt uygulaması üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde paket gönderme ve alma imkanı sunarak bu hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz.”

Bolt Send hizmeti Malta’da yarın kullanıma açılacak ve kullanıcılar, Bolt uygulaması içerisinden bu yeni özelliğe kolayca erişebilecek.

Kaynak: Lovin Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz