29.9 C
Malta
Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img
spot_img

19 Mayıs 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

19 Mayıs Pazar gününden merhabalar! Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun! Günün anlam ve önemiyle beraber gerçekten baş tacı olacak enerjiler altındayız. Şaka bir yana, bugün akşama doğru spor yapmayı hayatınızda daha aktif olarak dahil etme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Memlekette özellikle yerel belediyeler bazında spora yönelik güzel ve uzun soluklu projeler duyabiliriz. Öte yandan ülkemizin arabulucu rolü gündeme gelebilir. Malta’da ise halkın üstündeki anlamlandıramadıkları baskı hali bugün ikilik çıkarıcı sohbetler ile taçlanabilir.

Koç burçları günü eşlerinin tripleri ile boğuşarak geçirirken, Boğa burçları özellikle tiroid sağlığı başta olmak üzere genel anlamda kendilerine dikkat etmelerini gerektirecek bir gün geçiriyorlar. İkizler burçları kafalarındaki vesveseci ruhlara engel olabilirlerse aslında yaratıcılık ve üretim anlamında hayli keyifli bir gün geçirirlerken, Yengeç burçları arkadaşlarıyla toplaşarak güzel bir hafta bitimi yaşayacak. Aslan burçları bugün yaklaşan hafta için sunum hazırlıkları ile uğraşabilir, Başak burçları ise gelir odaklı imzalar atabilir. Terazi burçları kişisel bakımları yüzündenn kredi kartının şişmesinden rahatsız olabilirken Akrep burçları bugün tatsız, onlara bulaşmayın bence. Yay burçları arkadaşlarının ayak işlerine koşmaktan keyif aldığını görebilir, Oğlak burçları ise hobilerinden kariyer inşa edebilmenin ihtimalini değerlendirecekler. Kova burçları yurtdışında ya da sosyal medyada gördüğü bir şeyi evde uygulamaya niyetlenirken Balık burçları ise kardeşlerinin kredilerine kefil olma durumuyla karşı karşıya kalabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz