18.9 C
Malta
Salı, Mayıs 14, 2024
spot_img
spot_img

19 Mart 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

19 Mart Salı gününden merhabalar! Batarken güneş ardında tepelerin, gitme zamanı geldi yükselenden Balık burcunun. Kafiyeli olmadı ama idare edersiniz, değil mi? Bugün Balık burcunun son günü, yarından itibaren gece gündüzü eşitleyerek yavaş yavaş baharı daha fazla hissedeceğiz. Elbette bahara girmeden önce göksel anlamda bir temizlik söz konusu olacak. Bu bağlamda gözyaşı döktüren deneyimler yaşayabiliriz.

Memlekette politik anlamda hayli çirkin, niyetinden şüphe edilecek konuşmalar yapılabilir. Şehitlik mertebesi üstünden prim kazanmaya çalışanlar olabilir. Malta’da ise halkın desteğini alan iktidarın gücünü sağlamlaştırdığını okuyabiliriz.

Koç burçları güvenlik kaygısı içinde hissettikleri an kendilerini rahatlatmak adına anneleriyle konuşmak isteyebilirken, Boğa burçları söylediklerinin etraflarında gerçek olduğunu gördükçe korkuya kapılabilir. İkizler burçları bugün manevi yanını sağaltmak için bağış yapmayı düşünsün, Yengeç burçları ise bitirmek istedikleri şeyler için dua edebilir, seyahate çıkabilir ya da dava açabilirler. Aslan burçları haberlerinin dahi olmadığı uzak akrabaları hakkında hayatın olağan akışıyla alakalı haberler duyarken Başak burçları iş arkadaşlarıyla aralarının aşırı empati yapmaktan iş arkadaşları ile arasını bozabilir. Terazi burçları bulundukları yerde daha fazla çalışamayacaklarına dair bir duygu durum içerisine girerlerken Akrep burçları her şeyi didik didik edecek bir hoşnutsuzluk içerisinde. Yine de elleri sağlam, blöf yapıyor olabilirler. Yay burçları da güne tatsız haberler alarak başlayabilirken beklenmedik maddi sürprizlere de açık bir gün geçiriyor. Oğlak burçları boşu boşuna partnerleri ile küsmesinler, söylenenleri doğru algıladığınızdan bile emin değilsiniz. Dürüst olalım. Kova burçları bağışıklık anlamında hayli gevşek bir gündeler, lenf sistemlerini hareket ettirsinler. Balık burçları Güneş sizden ayrılmak üzere olsa da siz hep ışıl ışılsınız annem, ilham dolu günü es geçmeyin. Seneye yine bekleriz.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz