21.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 19, 2024
spot_img
spot_img

18 Şubat 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

18 Şubat Pazar gününden merhabalar! Batarken güneş ardında tepelerin, gitme zamanı geldi ufuktan yükselen Kovaların. Yarın itibarıyla Balık burcunun enerjisi başlayacak, hepimizin içine inanç ve merhamet aşılayacak – yani inşallah. Bugün ise kafalar zehir, bilgisayarın işlemcisi ile kapışır, o derece. Akla efsane fikirler, ilhamlar, projeler gelir ama bir yere bağlayabilmek her yiğidin harcı değil. O nedenle siz şimdilik fikirler uçmadan bir yere yazın, sonra dönüp bakarsınız.

Kandil, Ramazan ve diğer dini günler için hazırlık etkisi bugün de devam eden memlekette aynı zamanda havayolu kampanyaları ile ucuza bilet kapatan çok olacaktır. Malta’da ise vergilere yönelik yeni düzenlemeler önerilebilir.

Koç burçları bugün inanılmaz konuşuyor, bu çene düşüklüğüyle kendi başları bile ağrıyabilir. Boğa burçları ise yaklaşan hafta için gereken evrakları derleyip toparlamanın, mailleri düzenlemenin derdinde. Yengeç burçlarının vesvese, kuruntu, kendi kendini yiyip bitirme havası devam ederken Aslan burçları sosyal medyadan yürüdükleri konusunda şanslı bir enerji içinde. Başak burçları tüm zodyağın arkasını toplamaktan heder olmuş durumdayken, Terazi burçları ise insanlar arasında köprü olmaktan yılabilecekleri hakemlik görevleri üstlenebilir. Akrep burçları almak istediği ev ile çekmek istediği kredi arasındaki dengesizlik yüzünden moral bozukluğu yaşayabilirken Yay burçları ise özgürlük sevdasına partnerlerinin öfkesini kendi üstlerine çekebilirler. Oğlak burçları dünden beri hâlâ neden bu kadar çok konuştuğunu anlayamıyor olabilir. Kova burçları da Aslanlar kadar sosyal medyadan avlananlar kervanından devam ediyorlar. Balık burçları aşırı hareketli bir Cumartesinin ardından evde kalma mecburiyeti hissedecek.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz