19.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 6, 2024
spot_img
spot_img

Turizm Bakanı Açıkladı, Mediterrane Film Festival Bu Yıl Geri Dönüyor

Turizm Bakanı Clayton Bartolo, Cumartesi günü yaptığı açıklamada, bu yılın ilerleyen zamanlarında Mediterrane Film Festivali’nin ikinci bir edisyonunun düzenleneceğini söyledi.

Bu açıklamaları, İngiliz komedyen ve yazar David Walliams’ın Ocak 2022’de Malta Film Ödülleri’ni sunmak için astronomik bir 120,000 Euro ödendiği ortaya çıktıktan hemen sonra geldi.

Walliams’in henüz açıklanmayan bir ücret karşılığında ev sahipliği yaptığı Mediterrane Film Festivali, aktörleri ve yapımcıları Malta’ya getirip Fort Manoel’de şatafatlı bir gala film ödül etkinliğinde ağırladı. Sektörün önde gelen isimleri, etkinliğin müsrif maliyetinin vergi mükelleflerine bir milyondan fazla Euroya mal olduğunu açıkladı.

Bartolo, bu haftanın başlarında geçen yılki Mediterrane Film Festivali’nin mali detaylarının “yakında” yayımlanacağını söyledi.

Bartolo, RTK 103’te radyo şovu sunucusu Andrew Azzopardi’ye verdiği röportajda, bu yılın ilerleyen zamanlarında başka bir Mediterrane Film Festivali düzenleneceğini ve detayların daha sonra açıklanacağını belirtti.

Cuma günü Mediterrane Film Festivali Facebook sayfası, yeni bir kapak resmi ve detaylarla güncellenerek bu yılki festivalin 22-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleşeceğini duyurdu.


Kaynak: Times of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz