15.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

18 Mart 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

18 Mart Pazartesi gününden merhabalar! Bugün iftara üzüm hoşafıyla kuru ekmek var. Dahası merhamet ve aidiyet hissinin kuvvetli olduğu bir gökyüzün altındayız. Edilen duaların da yerini bulacaktır.

Memlekette hayli duygu yüklü bir hava hakim. Bunun üstünden göçmenler konusunda prim yapmak isteyenlerin başarılı olamayacakları, halktan tepki görebileceklerini söylemek mümkün görünüyor. Malta’da da yoğun bir kilise faaliyeti söz konusu olacağa benziyor. Bununla beraber LGBT haklarına yönelik eylemler de görebiliriz. Ayrıca çalışma hayatına yönelik mevzuat değişikliği de gündem olabilir.

Koç burçları şehit olanların çocuk yaşta olduklarını hatırlayarak evlatlarına bugün daha sıkı sarılacak, Boğa burçları ise hedonist yaklaşımlarını bir kenara bırakıp azla da nasıl yetinilebildiğini gözlemleyecek. İkizler burçları için bereketli bir gün söz konusu, bu bereketi birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştıracak yerlerle paylaşmayı da ihmal etmesinler. Yengeç burçları hayli hisli bir gün geçiriyorlar, duaları yerini bulacaktır. Aslan burçları duygusal dünyasını şifalandırmak için kavga ettikleriyle barışmaya niyetlenebilir, Başak burçları ise bugünün bir de yarını var diyerek kendi içindeki şeytanla yüzleşmeye gönüllü olanların başında geliyor. Terazi burçları aidiyet kavramının önemini bir kere daha fark ederek cebindeki kimliğin önemini düşünürken Akrep burçları ise cephede şehit düşenleri birer birer hissedecek kadar hayli yüksek bir sezgi seli içerisinde. Yay burçları ölümün ne anlama geldiği üstüne uzun uzun düşüneceği felsefi bir ruh hali yaşarken Oğlak burçları geçmişin hatırlanması için anlatmanın önemini vurgulayarak bilmeyenlere Çanakkale destanını anlatacaklar. Kova burçları sahurda yediğiyle doymadığını hissederken kuru ekmek ve üzüm hoşafıyla nasıl savaşıldığını anlamaya çalışırken Balık burçları ise içsel yaratıcılığının tamamını kolektif bilincin şifasına akıtacak.

Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun,

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz