16.9 C
Malta
Salı, Nisan 30, 2024
spot_img
spot_img

17 Nisan 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

17 Nisan Çarşamba gününden merhabalar! İsrail’in gündemden düşmeyeceği bir gündeyiz. İftira tadında haberlerin dalga dalga yayılacağı bir enerji var. İnanç savaşları üstünden yıpranabiliriz. Özellikle bugünü yarına bağlayan gece boyunca akrobatik hareketlere yeltenmeyin, ortam gergin.

Memlekette maddi anlamda nispeten bereketsiz bir hava var ama o bize yansıtılan gibi görünüyor. Özellikle kadınların yastık altı birikimleri üstünden keyiflenip de kimseye çaktırmaması hayli olası. Malta’da ise dünün gündemini körükleyecek olaylar üstünden abartılı bir özgüven söz konusu olabilir. “Avrupalı” bilincinin dogmatikleşmesini bekleyebiliriz.

Koç burçları günü abartılı bir tatlı yeme isteği ile yaşarken Boğa burçları da onlardan pek farklı sayılmaz, sadece onların kilo alma potansiyeli daha yüksek. İkizler burçları mübalağa sanatında çığır açtıkları bir gün yaşarken Yengeç burçları kariyerde gösteriş olsun diye aldıkları marka çantaların görülmediğini fark edip üzülebilirler. Aslan burçları ticari zekalarının öne çıktığı, yaratıcı fikirlerle dolu bir gün geçiriyorlar. Başak burçları ise yatırımlardan beklediği kazancı alamadığı için kendini keyifsiz hissedebilir. Terazi burçları arkadaşımın aşkısın draması yaşayabileceği ortamlara girmesin, Akrep burçları ise gündelik hayatın koşturmasından kendilerini unuttuklarını artık fark etsinler. Yay burçları hala mental tatil modunda, projelerin yetişmemesinin sebebi bu. Oğlak burçları günü bazı şeyleri değiştirme niyetiyle geçiriyor, buna da evinden başlayacak. Kova burçları iş ortaklarıyla fikir ayrılıklarına düştükleri bir gün geçirebilirlerken Balık burçları ise saçlarının istedikleri gibi şekil almamasından ötürü günü derbeder geçirebilir.

Sevgiler,

Buse BARIŞ KATI

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz