16.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

16 Mart 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

16 Mart Cumartesi gününden merhabalar! Sahur sonrası uyuma konusunda hayli zorlanmış, hatta kabuslarla cebelleşmiş bir sabah geçiriyor olabilirsiniz. Yediklerimizde vücudumuzun ilişkisini sorgulamakla kalmayıp yediklerinizin ağırlığından şikayet ederken onu hazırlayanın emeğini fark etmeyi ihmal edebilir bir haldeyiz.

Memlekette birlik ve bütünlüğü yeniden yakalamak adına bir araya gelmeler söz konusu olabilirken, Malta’da gergin bir hava hakim. Trafik kazalarına/hastane skandallarına açık bir gündeyiz.

Koç burçları tam bir söz söyleyecekken ilahi bir gücün gelip dilini bağladığını hissedebilir, kendisinin hayrınadır, korkmasınlar. Boğa burçları iki farklı yere iftar sözü verdiğini anca bugün fark edecek. İkizler burçları mesaiye çağırılabilirler. Yengeç burçları manevi anlamda kendilerini hayli yüksek bir enerjinin altında hissediyorlar. Aslan burçları arkadaşlarını davet edecekleri iftarın gösterişinin kendisi için pahalıya geldiğini fark etmekten mutsuzken Başak burçları eşin akrabalarıyla yapacağı iftarın koşturmasından günün nasıl geçtiğini anlamamış. Terazi burçları dini mabet ziyaretlerinde toplum hijyeni konusunda gelgitli bir psikoloji içine girerken Akrep burçları hâlâ sağlıklarıyla uğraşıyorlar. Yay burçları evin gergin enerjisinin yerine daha yaratıcı bir atmosferin geldiğini görürlerken Oğlak burçları yaratıcı yazarlık konusunda kolları sıvayabilir. Kova burçları alışılagelmedik kombinasyonlar ile kurduğu cümleler sayesinde popülaritesini yükseltirken Balık burçları ise iç dünyalarını düzenleyebilmek için evlerini toparlayacak organizatörler almaya yatkın bir gün geçiriyorlar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz