22.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 16, 2024
spot_img
spot_img

15 Şubat 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

15 Şubat Perşembe gününden merhabalar! Şimdiye kadar Uranüs’ün beklenmedik sürprizlerini görmeyenler kendilerini hazırlasın, uçuşa geçiyoruz. 15-16-17 Şubat tarihleri 10 Şubat yeni ayına bağlanarak “Kız ne ara oldu bu?” diye Şahika nidaları attıracak bize besbelli. Heyecanlı değişikliklere hazır olun. Ayrıca gün öyle hızlı ki yediklerimizden doymadığımız için sürekli aşerme hali yaşayabiliriz.

Memlekette diplomatik meselelerde yeni bir üslup benimsenmesi kararı alınırken Malta’da lojistik hizmetlerin elden geçirilmesine yönelik baskı artabilir.

Koç ve Boğa burçları bugün tüm gün aç. Ne yediklerinin farkında olmadıklarından doyduklarını da anlamıyorlar. İkizler burçları da aç ama kafasındaki vesvese ve kuruntulardan ötürü iştahı kesilmiş. Yengeç burçları dünya mutfağından değişik şeyler deneyeme hevesli görünüyor ama Aslan burçlarının iştahı kariyerinde yapmak istediği değişikliğe yönelik. Başak burçlarının iştahı ise eve almak istedikleri yemek kitaplarının ağız sulandırıcılığı ile doğru orantılı. Terazi burçları eşlerinin kazancını harcama arzusu yaşarken Akrep burçları yalnızlıktan bunaldığı için bir yoldaş arayışı içinde. Yay burçları gündelik hayatın koşturmasından bugün yemek yemeğe bile fırsat bulamayabilirken Oğlak burçları da keyifçi yanlarından uyanmışlar bu sabah. Hayret! Kova burçları anne köftesi aşeriyorlar, Balık burçları ise sokak lezzetlerine yumulabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz