23.9 C
Malta
Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img
spot_img

15 Mayıs 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

15 Mayıs Çarşamba gününden merhabalar! Ne demiş ünlü düşünür Arif Susam? Sıktı mı canını, kov gitsin, unutursun. Bugün de böyle bir gün. Bir zamanlar canınızı yakmış meseleler özgüveninizi zedelemek için yeniden kolları sıvayacağa benziyor ama geçit vermemek artık elinizde.

Memlekette bugün sanat camiasını üzebilecek bir haber duyulabilir, Malta’da ise hizmet sektöründe radikal değişimler bekleyebiliriz.

Koç burçları neşeli ruh haline rağmen kariyerden tatmin almıyormuş gibi hissedebilirken Boğa burçları seyahat edemediği için evde kalmaya razıymış rolü yaptığını anlayabilir. İkizler burçları bıcır bıcır konuşsa da aslında kendisine destek olacak bir partnerin özlemi içindeyken Yengeç burçları maddi refahına rağmen eşleriyle anlaşamadıklarını düşünebilir. Aslan burçları kendilerine özen göstermenin gerektirdiği enerji ve efordan artık yılmış görünüyor, Başak burçları ise bilinçaltı analizlerinden keyif alırken hayattan tat alamaz olduğunu gözlemleyebilir. Terazi burçları sosyal ortamlarda boy göstermekten neşe duyarken aslında evinden mutsuz olduğunu görecek, Akrep burçları ise kariyerinin verdiği gurur hissine rağmen anlatamadığı bir şeyler varmış gibi bir ruh hali içinde. Yay burçları ekvatorun etrafını dolanma işinden geri dönmemiş olsa da maddi istikrardan yoksun olmaktan rahatsız. Oğlak burçları bugün ne yerse yesin sindiremediği bir gün yaşarken ortamlarda spekülatif piyasa balinası gibi dolaşıyor. Kova burçları eşinin bir dediğini iki etmezken kendini aslında yalnız ve izole hissediyor olabilir. Balık burçları ise çalışmaktan gocunmasa da onları destekleyecek bir arkadaş ortamına sahip olmadığı için biraz tadı kaçık.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz