16.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

15 Mart 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

15 Mart Cuma gününden merhabalar! Acemi ve inatçı günleri geride bıraktıktan sonra bugün biraz daha değişiklik yapmaya açık ve esnek bir gündeyiz. Bu sefer de dualarımız yerine ulaşıyor mu, kuruntusuna düşebiliriz. Yahu insan olmak ne zor?

Memlekette arabulucu pozisyonumuz yeniden gündeme gelmeye devam ederken eski bir anlaşma/sözleşmenin bir kere daha yürürlüğe girmesi konuşulabilir. Malta’da ise yöneticilerin yeterince ilgili olmadığı yönünde şikayetler duyabiliriz.

Koç burçları bugün acemice de olsa fikirlerini beyan edebilecek kadar kendini cesur hissediyor. Boğa burçları ise rüyasında gördüklerinin yolda yürürken para bulmasına neden olabileceği inancı içerisinde. İkizler burçları sosyal çevresini genişletmek adına temkinli de olsa adımlar atmaya başlarlarken Yengeç burçları koşturmalı rüyaların ardından iş yerindeki görevlerine odaklanamayacak kadar dağılmış hissedebilirler. Aslan burçları edindikleri yabancı arkadaşların kültürlerine nasıl tepki vereceğini kestiremezken Başak burçları üstlendiği ikincil unvanın hayatında yarattığı krizlerle nasıl başa çıkabileceğini henüz öğrenebilmiş değil. Terazi burçları iş arkadaşlarının önerisi ile daha önce hiç gitmediği bir yere seyahat etme planı yapabilir. Akrep burçları sağlık konusunda bir yerden toparlanırken diğer yanın arıza yaptığına şahitlik edebilir, şifayı fena kapmışlar. Yay burçları hobileri vasıtasıyla bambaşka fikirler konuşan insanlarla tanışabilir. Oğlak burçları gündelik hayatlarını organize etmek için nihayet evdekilerden yardım almaya karar vermişken Kova burçları çocuklarının ya da çocukları gibi gördükleri evcil hayvanların evrak işleriyle uğraştıkları bir gün geçiriyorlar. Balık burçları ise evde daha önce hiç düşünmedikleri bir değişiklik yapmaya karar vermiş gibi görünüyorlar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz