22.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 19, 2024
spot_img
spot_img

14 Şubat 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

14 Şubat Çarşamba gününden merhabalar! Sevgiler Gününüz kutlu olsun, aşkı dışarıda değil kendi içinizde de bulabildiğiniz bir sene olsun! Bu yıl göksel etkiler aşırı bireyselciliği vurguladığından evde tek başına ya da kalabalık arkadaş gruplarıyla takılanlar dışarıda sevdiğiyle baş başa olandan daha çok eğlenebilir, söylemedi demeyin. Biraz ikilemde kalmış hissedebilirsiniz. Her şekilde tadını çıkarmaya bakın zira bundan sonraki günlerin enerjileri biraz daha sürprizli.

Memlekette gururlanacağımız başarıların yaklaşan heyecanı yükselirken Malta’da ise sevgililer günü üstüne kiliselerde ve okullarda olağan dışı hummalı bir çalışma söz konusu olabilir.

Koç burçları bu sevgililer gününü aynaya bakarak kutlarken Boğa burçları da pek dışarı çıkma sevdalısı değil gibi görünüyor. İkizler burçları arkadaşlarıyla cümbür cemaat toplaşabilirken Yengeç burçları iş yerindeki toplantılar yüzünden bugünün sevgililer günü olduğundan bile bihaberler. Aslan burçları yalnızlıklarını seyahat videoları izleyerek bertaraf ederken Başak burçları ise rutin sağlık kontrollerini bugüne çekerek özgüven tazeleyeceğe benziyor. Terazi burçları partnersiz kalmayacağı için bugün kesinlikle birilerinin yanında, Akrep burçları ise günü oldukça sıradan değerlendiriyor. Yay burçları flört konusunda başarılı bir gün geçirdiklerinden yalnızlar grubundan olmayabilirken Oğlak burçları evde pijama terlik televizyon partisinde. Kova burçları sürekli sosyal medyada takıldığından yalnız mı değil mi emin olamıyoruz, ancak Balık burçları kesinlikle bugün özgüven tazeleyecek.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz