19.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 8, 2024
spot_img
spot_img

14 Mart 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

14 Mart Perşembe gününden merhabalar! Oruç tutanların muhtemelen en zorlanacağı günlerden bir tanesindeyiz. Hem iştahımız yüksek, ne yersek doymuyoruz hem de kafamız o kadar bulanık ki istemeden bozanlarımız bile olabilir.

Memlekette Arap dünyasındaki oruç ile bizdeki oruç arasındaki farklılıklar üzerine ezberlenmiş haber algılayışı manşetleri atılacak. Öte yandan ülkede tanınmış kişilerin kendilerini ifade etmede zorlanabilecekleri, yanlış anlaşılmalara sebep olmaları gündem olabilir. Malta’da ise sanat/çocuk/spor konularında meclisten beklenmedik kararlar çıkabilir.

Koç burçları dünyevi her şeyi kurbanı olmaya pek yatkın bir gün geçiriyorlar, Boğa burçları ise kendilerini övmenin dozunu kaçırmak üzereler. İkizler burçları güvenlik arayışının tavan yapması yüzünden çalkantılı bir ruh hali içerisinde geziniyor, Yengeç burçları ise işi gücü bırakmış, parası olursa neler neler yapacağına dair hülyalar aleminde geziniyor. Aslan burçları insanların gözlerinin önüne daha nasıl görünebilirim diye ünlü olma hayalleri kurarken Başak burçları başka diyarlar ve kültürler hakkında yazılar okumaya kendini kaptırdığı için bugün günlerden ne olduğunu bile unutmuş olabilir. Terazi burcu arkadaşlar kriz yönetimi becerilerini hayli sınayacak deneyimler ile mücadele ederlerken Akrep burçları ise partnerlerinin gönlünü almak için akşam yemeğini dışarıdan söyleyecekler. Yay burçları gastroenterit sistemlerinin sağlığına dikkat etmesi gerektiğini tatsız bir deneyimle öğrenebilirken Oğlak burçları kendilerini her anlamda hayli yaratıcı hissettikleri için bundan da kâr etme derdine düşmüşler. Kova burçları mesainin bitmesini dört gözle bekleyip evde keyif yapma arzusu içindeyken Balık burçları ise evrak, e-mail, yazışma yoğunluğundan mesainin bittiğinin dahi farkında değil.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz