15.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 3, 2024
spot_img
spot_img

12 Mart 2024, Günlük Burç Yorumları

12 Mart Salı gününden merhabalar! Canımızı da yaksa aslında “ben” derken de bütünden kopmadığımızı, bozulan dengenin hayrımıza olacağının vurgulandığı bir gündeyiz. Maneviyattan beslenmeye başladığımız bir sürecin içine giriyoruz.

Memlekette biraz bereketsiz bir hava söz konusu olduğu için yapılacak bağışlara yönelik şüpheci yaklaşımlar söz konusu olabilir. Malta’da ise sanat camiasını hareketlendirecek aktiviteler göreceğiz.

Koç burcu günün en bencil diye yaftalanan burcu, bu yüzden kendilerini kötü hissetmesinler. Boğa burçları merhametsiz diye yaftalanmamak için kendinden feragat edebileceği deneyimler yaşarken İkizler burçları kendini düşünerek kurduğu planlar yüzünden arkadaş ortamından ocak dışı edilebilir. Yengeç burçları biraz kendilerine vakit ayırmak istedikleri için sorumluluklarını ihmal ettiği yönünde psikolojik baskı görebilir. Aslan burçları bireyselci yaklaşımını politik ve felsefi bir üslupla süsleyebildiği için aradan sıyrılabilecek gibi görünse de Başak burçları aşırı eleştirel tarafıyla herkesi bencillikle suçlarken ağır bencilin kendisi olduğunun farkında bile değil. Ah, başaklar. Terazi burçları “ben” diyebilmenin nasıl bir şey olduğunu öğrenmeye geldiğinden hâlâ uzaylı görmüş gibi etrafına bakıyor. Akrep burçları gündelik işlerde kendi ihtiyaçlarına öncelik tanıdığı için kimsenin ne söylediğini takmayacak kadar kendiyle barışık bir haldeyken Yay burçları bireyselci yaklaşımını espiri ve yaratıcılıkla harmanlayarak sunduğu için Aslanlar gibi aradan sıyrılan tayfadan. Oğlak burçları evdeki düzende kendi kuralları geçsin diye uğraşırken Kova burçları ise kendi kararlarını uygulamaya çoktan başladı bile. Balık burçları ise kendi emekleri ile edindikleri geliri kendileri için harcamalarıyla gündem olabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz