20.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

11 Şubat 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

11 Şubat Pazar gününden merhabalar! Yeni ayın akabinde update olmuş yepyeni özelliklerle güne başlarken kendimizi tuttuğumuz dilekler kabul olurken, yaptığımız manifestler yerini bulurken bulabiliriz. Bir de havaların aniden yağışla dolması olası, çantanızdan şemsiyenizi çıkarmayın. Geceye doğru hisler kuvvetlenebilir, yine rüyalara dikkat edilmesi gereken bir enerji akışı söz konusu.

Memleket artık seçim uğruna hayli yaratıcı vaatler işitmeye başlayacağımız bir gökyüzü yaşanırken Malta’da halk sağlığı üstüne bilhassa ilköğretim çağındaki çocuklar için yeni bir eğitim müfredatı gündem olabilir.

Koç burçları yeni haftanın maddi anlamda ellerini ferahlatacağına yönelik umut tazelerken Boğa burçları sürekli hayalini kurduğu fiziksel görünüm için bugün kolları sıvarsa istikrar gösterebilecek gibi görünüyor. İkizler burçları kariyer anlamında yüzünü güldürecek sürprizlerle dolu bir haftanın arifesindeyken Yengeç burçları ise dualarının yerini bulacağı keyifli bir enerji etkisindeler, bu treni kaçırmasınlar. Aslan burçları kendilerini ruhsal anlamda yenilenmiş, adeta resetlenmiş gibi hissettiği bir mod yaşarken Başak burçları partnerlerinden gelecek tatlı bir teklif ile seyahat hazırlıklarına başlayabilir. Terazi burçları piyangoyu tutturdukları zaman gündelik rutinlerini nasıl değiştirecekleri üstüne hayaller kurarken Akrep burçları ise yüklenmekten kaçındıkları sorumluluklarla artık mücadele etmeyi bırakarak evrenin ona sunmak için hazır beklettiği sürprizlere evet diyecek. Yay burçları ev için sipariş ettiği dekorasyon ürünlerini nihayet bu Pazar günü kutularından çıkarıp gönlünce dekorasyon yaparken Oğlak burçları yaratıcılıkları ve sportif becerileri ile övünerek özgüven tazeleyecekleri keyifli bir Pazar günü geçiriyorlar. Kova burçları aileyle beraber yapacakları şehir içi minik gezmelerin ardından huzurlu hissederlerken Balık burçları ise bugün biraz sessiz kalarak kendini dinleyecek, sezgilerinde ne kadar haklı olduklarını anlayacaklar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz