16.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

11 Mart 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

11 Mart Pazartesi gününden merhabalar! Tam bahar gelecek derken bozan havalara bir de bağışıklık sistemimizi külliyen ezen yerleşimler gelince tadımızın pek olmadığı bir gün geçirebiliriz. Mideyi üşütmeye/bozmaya yatkınız, uyarmadı demeyin.

Memlekette olağanlaşmış çılgınlıkta bir gün geçerken sportif anlamda holiganlaşmaya müsait enerjiler var. Malta’da ise gösteriş, eğlence ve partilere harcanması planlanan bütçenin öne çıkması, çılgın yaz günlerinin beklentisi içinde hissetmek mümkün görünüyor.

Koç burçları günün en nazenin burçları arasında, soğuk algınlığına karşı önlem almalılar. Boğa burçlarının enerjisini bariz nazar tüketiyor bak, yeni ay size iyi gelmedi mi annem noldu? İkizler burçları seyahat planlarına bedensel enerjisini yitiremediği için iman gücüyle hareket eder olmuş. Yengeç burçları ise adı grup toplantısı/ekip işi olan her şeyi kendi yürütmekten yorulmuş daha hafta başlamadan. Aslan burçları her girdiği ortamın lideri konumunda olmaya devam ederken Başak burçları kafa, göz yaralanmalarına açıklar. Hiç olmadı durduk yere baş ağrıları tutar. Terazi burçları partnerlerine laf anlatmaktan yorgun düşecekleri bir gündeler. Akrep burçları ise işe bile girememişler evde yatak döşek uyuyorlar. Yay burçları komşu teyzenin dedikoducu halleri yüzünden kaçacak delik ararken Kova burçları arkadaş canlısı bireyler olsalar da kendileriyle övünmekten herkesi etrafından kaçırabilirler. Balık burçları ise eline geçen üç kuruş kazancı nereye harcadığını bilemediği bir dalgınlık yaşıyorlar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz