19.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

10 Şubat 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

10 Şubat Cumartesi gününden merhabalar! Hoş geldin yeniay, vesveseleri yine saldın içimize. Neden? Çünkü yeni başlangıçlar her daim endişe hissettirir. Belirsizlik bizi korkutur, hatta bugünkü yeni ay özelinde konuşursak, öfkelendirir. İçimize sığdıramadığımız, Hulk’a dönüşüp göbek bağımızı kopartarak isyan edesimiz var ve bunun fitili çok beklenmedik, incir çekirdeğini dahi doldurmayacak bir sebep bile olabilir. Özellikle 14 Ekim 2023’te yaşanan tutulma etkisiyle devrilen, ezilen, küçük görülen, gücünden şüphe edilen bireylerin ve halkların masayı devirmek üzere oldukları bir yeniayla beraberiz. Ayın büyümeye devam başladığı seyrinde bilhassa 15-16-17 Şubat tarihleri bizlere bu isyanların sebebinin yolsuzluk, ahlak dışılık, gayrimeşru ilişkiler, bilhassa boynun kesilmesi, asılma şeklinde tezahür eden cinayetler ya da elmas/pırlanta madenciliğinden kaynaklanabileceğini söylüyor. Ayrıca ateş enerjisinden yoksun bir gökyüzü olduğundan deprem ve volkanik hareketler beklenir diyebiliriz.

Alınan etkiler Avrupa, özellikle de İngiltere’ye işaret ederken bu yeniay etkisiyle Commonwealth ülkeleri arasında bağımsızlık ilan etmek isteyenler çıkabilir. Bunlar dışında NATO, AB veyahut ABD, Almanya gibi federal yönetimli diğer ülkelerde de özerklik/bağımsızlık bayrakları dalgalanmaya başlayabilir. Bu bağlamda Texas önderliğinde başlayan referandum ihtimali tahmin edilenden daha büyük bir dalgaya sebep olabilir. Bununla birlikte ayın büyümeye başladığı dönemde İstanbul, Amsterdam, Malta, Sicilya ve İran coğrafyası da mercek altında olacak.

Bireysel anlamda yaşadığımız öfkeyi kin beslemek, laf çarpmak, kızmak, zarar vermek yerine azim, gayret, hedef odaklılığa yönlendirildiği zaman tarifsiz, muazzam bir başarıyı kucaklayabilmemiz de bir o kadar olası. Ayrıca burada bir şeyleri sıfırlayıp yeniden inşa etme enerjisi söz konusu olduğu için bireysel/kitlesel göçler, sektör değişikliği ile gelen yeni kariyer, sivil ayaklanma ile gelen yönetim değişikliği söz konusu olabilir. Eğer böyle bir gündeminiz varsa boş vermeden dört elle sarılmanız tavsiye edilir.

Bu yeniay etkisi ile et ve kasaplık hizmetlerine yüklü bir zam gelmesini bekleyebiliriz. Bu sebepten ortaya çıkabilecek sahte ya da günü geçmiş et satışları yüzünden halk sağlığı üstünde yaşanan ağır tahribat haberleri duyabiliriz. Bağırsak sağlığımıza ekstra önem göstermemiz gereken bir 15 günlük etkiye girdiğimizden sarımsak ve ebegümeci tüketimimizi arttırmakta fayda bulunmaktadır. Yine bu bağlamda toplumsal statüsü sebebiyle kayrılan, gıdanın en iyisini ve en sağlıklısını temin edebilen zümreler ile dar gelirli halk arasında çatışmanın yükselmesi de söz konusu olacaktır.

Bunlar haricinde teknolojik yazılımların, yapay zekaların ve benzeri data işleyen her türlü mühendislik, havacılık, uzay ya da stratejik askeri konunun güvenlik zafiyetinin göz önüne çıkmasının ihtimal dahilinde olduğu etkiler mevcut. Uçaklar öncelikli olmak üzere araçların yanlış güzergahta ilerlemesi, yolunu kaybetmesi, radarda tespit edilememesi, navigasyon sıkıntıları yaşamaları söz konusu olabileceği gibi aynı etkileri denizaltılar, dalgıçlar ve astronotlar için de söyleyebiliriz. Bu konuda eski doğu blok ülkelerinden haberler alabiliriz.

Yeni ay etkisiyle memlekette bilhassa yüksek öğrenim kurumlarındaki topluluklar aracılığıyla ayrılan bütçe ve ülkemizin güncel ekonomik durumu hakkında sesler yükselirken diğer yandan dini tarikatlarda yaşanan ahlaksızlıklara yönelik yeni bir skandalın eşiğinde olabiliriz. Ticari faaliyetlere, eğitime ve inançlara yönelik güveni sarsacak, ülke refahı yerine bireysel maddi çıkarların amaç edinildiği haberler bir kere daha gündemleri dolduracaktır. Ancak bununla beraber ülkedeki basın kuruluşlarının olayların üstünü örtmesi, halkı kandıracak oyalayacak dikkatini dağıtacak haberler ile gündemi doldurması her zamankinden daha fazla beklenebilir.

Malta’da ise bilhassa dini kuruluşlar ve üniversitelerdeki eğitimin verimliliğinin sorgulanacağı gündemler beklenirken ayın 15’ine doğru LGBT ve kürtaj haklarının bir kere daha vurgulanmak durumunda kalacağı birtakım tatsızlıklar görülebilir, taciz ve tecavüz haberi duyabiliriz. Dini kurumlara, basın kuruluşlarına, üniversitelere, ticari kurumlara verilen rüşvetler gün yüzüne çıkabilir.

Bilhassa burçlarının üçüncü ve dördüncü çeyreğinde doğan Boğa, Akrep, Kova ve Aslan burçları için hayatta radikal değişiklikler söz konusu. Eğer güncelde bir planınız varsa azminizi tazeleyip kolları sıvamanın tam zamanıdır. Eğer bir planınız yoksa yaklaşan değişikliğin sizin için hayırlı olduğuna güvenip isyan etmemeyi tercih edin. Yine aynı şekilde burçlarının üçüncü ve dördüncü çeyreğinde doğan Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burçları beklenmedik maddi değişiklikler, krediler, borçlar yüzünden hayat planlarında ve sosyal çevrelerinde değişikliğe gitmek zorunda kalabilir, kariyerden gelecek kazançlarında iş ya da unvan geçişi sebebiyle değişiklik yaşayabilirler. Bu sebeple ayaklarını yorganlarına göre uzatmaya gayret göstersinler. Burçlarının üçüncü ve dördüncü çeyreğinde doğan İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları ise zihinsel ve bedensel sağlıklarının sınanacağı, test edileceği bir yeni ay etkisine girdiklerinden inat ettikleri düşünceler konusunda burun sürtme, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalma, gurur ve ego altında ezilme deneyimleri ile baş başa kalacağa benziyorlar.

Bahse konu çeyreklerde doğmamış olan Zodyak sakinleri ise haritalarındaki diğer yerleşimler doğrultusunda etki alacaklar. Bunların tespiti için danışmanlığa bekleriz 😊

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz