19.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

1 Şubat 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

1 Şubat Perşembe gününden merhabalar! Ayağımız kaysa da her zamankinden daha kuvvetli kalkacağımız, gücümüzün sınandığı ama gayretimizin sönmediği bir gündeyiz. Var mı bu çılgınlara zincir vuracak? Yok!

Memlekette politik meseleler yüzünden halkın kendini yorgun hissedeceği bir hava hakimken, Malta’da ise vergilerin ne kadar iyi değerlendirildiği yönünde hükümetin böbürlendiği haberler duyabiliriz.

Koç burçları ikili ilişkiler konusunda mücadele gücünün zorlandığını hissederken Boğa burçları düşmeye başlamış bağışıklık sistemleri için önlem almayı ihmal etmemeliler. İkizler burçları gurur yaptıkları meseleler üstünden “Şimdi gel de gör beni, bambaşka biri” demeye hazırlanırken Yengeç burçlarını aile içi zorlu gündemlerine rağmen kendileriyle gurur duyacakları bir dirayet gösterirken göreceğiz. Aslan burçları ret aldıkları iş başvuruları, kabul edilmeyen teklifler, tutulmayan sözlere rağmen azmi sayesinde başarmaya çok yakın, sakın vazgeçmesin. Başak burçları tazelenmiş biz özgüvenle yeni aya başlarken Terazi burçları atlattıkları soğuk algınlığından sonra kendilerini dipçik gibi hissettikleri keyifli bir aya giriş yapıyorlar. Akrep burçları kabuslarını dolduran bilinçaltı korkularına yenilmedikleri için kozmik ödül olarak yeni kazançlar elde etmek üzereyken Yay burçları yaz boz tahtasına dönüşen planlarını gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır görünüyor. Oğlak burçları vaktiyle layık görülmediği unvan karşısında dik durup eğilmediği zamanların meyvesini toplarken Kova burçları münazara kabiliyetindeki başarısına bir yenisini daha ekleyerek ego yapabilir. Balık burçları ise tekamül yolunda düştüğü yerden kalkıp ilerlemeye geri kalan tüm burçlardan daha azimli olduğu bir gün geçirecek.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz