17.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 1, 2024
spot_img
spot_img

1 Nisan 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

1 Nisan Pazartesi gününden merhabalar! Haftaya Merkür’ün durağan pozisyonu ile başladık. Şaka değil, yine geldi o Allahsız Merkür ve retrosu. Şimdi herkez gibi bende bağzı şeyleri yalnış yazabilirim, küsmece darılmaca yok.

Bu yılki Merkür retrosu 1-26 Nisan arasında yaşanacak. Hepimizi 19-31 Mart arası yaşananları tekrarlamaya itecek. 27 Nisan – 13 Mayıs arası tekrarlanan dönemi temize çekeceğiz. Koç burçları için hayli önemli olacak bu seyir. Aslan ve Kova burcu iyicil etki alsa da Yay ve İkizler burçları sınırlı rahatlık hissedecekler. Balık ve Başak, Yengeç, Oğlak ve Terazi burçları ise hayli gergin hissedebilirler.

Memlekette seçim sonrası havaya bir de Merkür retro vurgusu eklenince gerçekten pişman edebilecek sohbet konuları açılabilir. Malta’da ise bir gün önce niyetlenilen mevzuat değişikliklerinin Merkür retro ile beraber vazgeçilebilir ya da yaklaşan seçimler ile nabız yoklanıyor olabilir.

Koç burçları 1 Nisan şakasını üstlenmeyi planlamadıkları bir sorumluluk ile yaşarken, Boğa burçları inandığı şeylerin yalan olma ihtimaliyle sınanabilir. İkizler burçları beklenmedik bir trafik cezası ile şaka gibi bir gün geçirirlerken Yengeç burçları eşlerinin sürpriz bir seyahat bileti aldığını öğrenebilir. Aslan burçları ortalığı derleyip toplamaya niyetlenerek kendi de aldığı sorumluluğa şaşırabilirken Başak burçları aklında olmayan birisinin kendisine yürüdüğünü görebilir. Terazi burçları annesinin onu 1 Nisan diye trollemesine inanamazken Akrep burçları şakayı yapan tarafta olup aylardır planladıklarını uygulamaya koyabilmekten memnunlar. Yay burçları ortalıkta piyangoyu vurmuş gibi poz keserlerken Oğlak burçları tam şaka yapayım derken ciddiyeti kaçtığı için kendini rahatsız hissediyorlar bugün. Kova burçları kapının arkasına saklanıp “Böh” demeyi 1 Nisan sanıyor olabilir, Balık burçları ise muhatap olduğu şeylerden hayli rahatsız olmuşlar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz