20.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

1 Mayıs 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

1 Mayıs Çarşamba gününden merhabalar! İşçinin, emekçinin bayramı kutlu olsun! Sizleri bilmem ama ben hafta ortasına gelen resmi tatilleri hafta sonuna bağlananlardan daha çok zeverim. Ancak bugün nereden geldiği belli olmayan bir güzellik sektörü patlaması yaşanabilir ya da bir günde spor yaparak yaza kendinizi sahillere hazırlayacağınız gafletine düşebilirsiniz. Sosyal medyanın kandırmacalarına izin vermeyin.

Memlekette güne ilişkin kutlamalar diplomatik meseleler ve yeni vergi muhabbetleri ile gölgede kalabilir gibi görünürken Malta’da inançlı profili çizen ülkenin çılgın eğlence hayatı insanları şaşırtabilir. Bunun dışında sportif ya da sanatsal bir başarı ülkenin adını duyurabilir. Bununla beraber bu yıl Eurovision’da Malta’dan kayda değer bir başarı haberi alabiliriz.

Koç burçları günü sosyal çevrelerinin ve arkadaş ortamının gazına ve manipülasyonuna gelerek geçirebilir, kendi hayallerini değil başkalarının taleplerini yaşadığını fark edebilir. Boğa burçları resmi tatile rağmen mesaiye çağırabilir ya da resmi tatil olmasından şikayetçi olacak kadar yorulduğu bir gün geçirebilir. İkizler burçları evine köyüne dönmek isteyen bir güzele sponsor olmak için kandırılma potansiyeli taşırken Yengeç burçları çektiği krediler yüzünden almak istediği bazı şeylerden feragat ettiği bir resmi tatil geçirebilir. Bu nedenle günü evde geçirecek. Aslan burçları eşlerinin ne anlatmak istediğini anlayamadığı, kimsenin talebinin birbirine uymadığı bir gün geçirirken Başak burçları günü sinirlerini yıpratacak seviyede ev işi yapmakla geçireceğe benziyor. Terazi burçları günü muhtemelen 3 gün sonra hevesini alıp bırakacağı bir takım yeni hobilere yapacağı masraflar ile geçirecekken Akrep burçları evi boya badanaya sokmaya kalkışabilir, sebebinin özdeğer eksikliği olduğunun farkında değil. Yay burçları tatlı komşu Ayşe teyze rahatsızlandığı için onun evini temizlemeye gönüllü olabilirken Oğlak burçları sevgililerinin taleplerine kredi kartı yetişmeyeceğe benziyor. Kova burçları tarzlarında radikal bir değişikliğe gitme kararı alabilirken Balık burçları ise ağızlarından çıkana dikkat etmeli demiş miydim? Tekrar edeyim, ağızlarından çıkana dikkat etsinler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz