19.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 6, 2024
spot_img
spot_img

Żejtun’da Sokak Kavgası: Beş Kişi Hastaneye Kaldırıldı, Bir Kişi Ağır Yaralandı

Malta’nın Żejtun şehrinde Cumartesi öğleden sonra meydana gelen bir sokak kavgası sonucunda toplam beş kişi hastaneye kaldırıldı, bir kişi ise ağır yaralandı.

Olay, Żejtun’daki Triq il-Ħiebja Rumana’da yaklaşık olarak saat 16.00 sularında meydana geldi. Polis sözcüsüne göre, başlangıçta iki adam, 18 yaşındaki bir gence yardım etmek amacıyla olay yerine gitti ve ardından 24 yaşındaki bir erkekle aralarında bir kavga başladı.

Cumartesi akşamı yapılan güncellemede, polis kavga sırasında olaya karışan kişileri açıkladı. Kavga, 18 yaşındaki Żejtunlu bir erkek, Cospicua’dan 48 yaşındaki bir erkek ve Żejtun’dan 54 yaşındaki bir erkek ile 24 yaşındaki iki kişi arasında gerçekleşti. Kavga sırasında tuğlalar atıldı ve 48 yaşındaki sürücünün kullandığı Opel Astra, 24 yaşındaki kişinin kullandığı Mercedes Benz E250 ile çarpıştı. Polis, bu çarpışma sırasında Mercedes Benz E250’nin 54 yaşındaki adama çarptığını bildirdi.

Olay yerine sağlık ekibi çağrıldı ve yaralanan kişiler Mater Dei hastanesine kaldırıldı. Soruşturmayı görevli sulh hakimi Rachel Montebello yürütüyor.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz