15.9 C
Malta
Perşembe, Nisan 18, 2024
spot_img
spot_img

Yurt dışındaki öğrenciler için Tarih Akademisi düzenleniyor

04 Mart 2022

Yurtdışı Türkler ve Akrabalar Topluluğu’nun, lisans ve lisansüstü eğitim gören yurt dışındaki Türk vatandaşı öğrenciler için Tarih Akademisi düzenliyor. İstanbul, Bursa, Bilecik ve Ankara şehirlerinde gerçekleşecek akademiye katılım için son başvuru tarihi 1 Nisan 2022.

Yurtdışı Türkler ve Akrabalar Topluluğu (YTB), yurt dışında ikamet eden ve tarih alanına ilgi duyan lisans ve lisansüstü eğitim gören Türk vatandaşı öğrencilere yönelik Tarih Akademisi düzenliyor.

25 Mayıs 1 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Tarih Akademisi’ne Yurt dışında yaşayan 01.01.1986 sonrasında doğmuş Türk vatandaşı veya mavi kart sahibi (lisans, yüksek lisans, doktora) ve yeni mezunlar başvurabilir.

Akademi programı kapsamında İstanbul-Bursa- Bilecik ve Ankara’daki tarihi mekânlar gezip görülecek ve bu mekânların tarihi önemi hakkında seminerlerin düzenlenecek. İstanbul’da başlayan ve düzenlenecek seminer ile gezilerin ardından Bursa ve Bilecik şehirleri ile devam ederek Ankara’da son bulacak olan program için herhangi bir ücret alınmayacak.

Yemek dâhil konaklama ayrıca program kapsamında her türlü faaliyetin katılım ücretini YTB üstlenecektir. Ancak katılımcılar programa gidiş- dönüş biletlerini kendileri karşılayacaktır.

Başvurular 1 Nisan 2022 tarihine kadar obys.ytb.gov.tr adresinden alınacaktır. Başvuru esnasında yaşadığınız bir teknik aksaklığın çözümlenmesi için [email protected] adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz