19.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

Yurt dışında yaşayan gençlere Teknofest 2023’e başvuru çağırısı!

8 Nisan 2023

İstanbul Atatürk Havaalanı’nda bu yıl gerçekleştirilecek olan Teknofest 2023’e katılmak isteyen yurt dışında yaşayan gençler için başvurular başladı. Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı başvurularda son tarihi 14 Nisan olarak açıkladı.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı (YTB) 27 Nisan-1 Mayıs arasında İstanbul Atatürk Havaalanı’nda gerçekleştirilecek Teknofest 2023’te yer almak isteyen gençlere destek programını açıkladı.

Yurtdışında yaşayan T.C vatandaşı veya Mavi Kart sahibi gençlere yönelik Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı’nın düzenlediği programa başvurular başladı. Teknofest’e katılmak isteyen 18-35 yaş arasındaki gençler 14 Nisan 2023’e kadar [email protected] adresinden başvurmaları istendi.

YTB sınırlı sayıda kontenjana hak kazanan gençlerden öğrenci olanlara 150 Euro’ya kadar ulaşım desteği verirken İstanbul’da ağırlanacak gençlerin konaklamalarını, konaklama yerlerinden alınıp festival alanına ulaşımı ve festival alanından konaklama yerlerine ulaşımını da karşılayacak.

YTB

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz