14.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 12, 2024
spot_img
spot_img

Yanan aracından ağır yaralı çıkan kişinin kimliği belli oldu!

4 Eylül 2022

Marsamxett limanında aracının alev alması sonucu ağır yaralanarak hastanede tedavi altına alınan kişinin kimliğinin Liam Vidal olduğu açıklandı. Sosyal medyada bir çok kullanıcı Vidal’e iyi dileklerini sundu.

Marsamxett limanında dün alevler için kalan aracın yanında yaralı bulunan kişinin Ta’ Xbiex sakini 41 yaşındaki Liam Vidal olduğu açıklandı. Polis yangının çıktığı aracın yaralı Vidal’e ait olduğunu doğruladı. Bir tanık, “Patlamaya tanık oldum ve alevler içindeki adamı arabadan çıkarken gördüm” ifadeleri ile olayı anlattı.

Lovin Malta’ya olayı aktaran tanık “Açıkçası hemen 112’yi aradım ve dakikalar içinde yardım geldi. Acil durum anında yanıt verdi ve çok profesyoneldi” dedi.

Liam Vidal’ın arabasının alev almasından sonra aldığı ciddi yaralanmalar ile hastanede tedavi altına alınırken sosyal medya Vidal’a, hastanede hayatı için savaşırken iyi dileklerini ileten çok sayıda mesajla doldu.

Vidal’i tanıyan çok sayıda kişi, “Geçmiş olsun canım arkadaşım, acil şifalar diliyorum. Haydi arkadaşlar, büyük dostumuz Liam Vidal için bir dua edelim. Güçlü kalın, Tanrı bu zor zamanda size rehberlik etmeye devam etsin”; “Çabuk iyileş Liam Vidal. Seni yeniden güçlü ve sağlıklı görelim dostum”; “Güçlü kal dostum vazgeçme en kısa zamanda yeniden aramızda olacaksın” ifadeleri ile iyi dilek ve desteklerini sundu.

Lovin Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz