23.9 C
Malta
Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img
spot_img

Valletta’da bir gecede en az 4 araca zarar verildi

30 Ekim 2020 / Malta

Bir grup Valletta sakini bu sabah uyandıklarında Marsamxett yolunda araçlarına hızla gelip çarpıldığı için ciddi hasar aldıklarını gördüler.

Bilinen en az 4 araba ( bir Vauxhall Corsa, bir Toyota Aigo, bir Ford Escort ve bir Peugeot 107 ) ciddi şekilde darbe almış ve hasar görmüş olarak bulundu. Vauxhall Corsa sağ tarafına büyük bir darbe alırken Toyota marka araba ise sürücü kapısında daha hafif bir hasar oluşmuş.

Peugeot marka arabanın arka aksında çok ciddi bir hasar oluşurken, arabanın çarpmanın etkisiyle 90 derece dönerek istinat duvarına sıkıştığı ve buna bağlı olarak tamponlarının, panellerinin çok ciddi hasar aldığı görüldü.

Ford marka araba ise arka kabini tamamen çökmüş vaziyette bulundu.

Tüm bu kazalara bir grup sokak yarışçısının sebep olduğu düşünülüyor.

Bölge sakinleri “Geceyi Marsamxett Yolu’nda yarışarak ve çevre yolunda sürüklenerek geçiren bir grup sokak yarışçısı olduğunu biliyoruz. Polisin onlarla hiç karşılaşmamış olması inanılmaz, ”dedi.

Valletta Belediye Başkanı Zammit ise bölgenin geceleri aşırı hızdan kötü bir ünü olduğunu kabul etti ve gerekli önlemlerin alınması için konseye başvurduklarını söyledi.

Kaynak : Malta Today

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz