18.9 C
Malta
Salı, Mayıs 14, 2024
spot_img
spot_img

Valletta Green Festivali 3-7 Mayıs tarihlerinde yapılacak!

20 Nisan 2023

Bu yıl 3-7 Mayıs tarihleri arasında Pjazza San Gorg’da yapılacak Valletta Green Festivali’nde Valletta sokaklarında müzik ve dans performansları ziyaretçileri bekleyecek.

Ulusal Miras Sanat ve Yerel Yönetim Başkanı Owen Bonnici ve Çevre ve Enerji Bakanı Miriam Dalli 3-7 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Valletta Green Festivali’nin tanıtımına katıldı.

Festivalin çevre bilinci sürdürülebilir yaşamla yakından ilişkili yıllık etkinlik olduğunu belirten Bakan Bonnici, festivalin vatandaşlara kültür yoluyla çevre politikaları ile ilişki kurmaları için bir platform sağladığını söyledi.

Bakan Miriam Dalli “Bu tür faaliyetler, çevre ve sürdürülebilirlik lehine güçlü bir mesaj göndermek için platform görevi görürken ziyaretçiler de sürdürülebilir uygulamalar hakkında bilgi edinme şansı buluyor” dedi.

Valletta Green Festivali’nin ana açık hava etkinliklerinden biri olduğunu belirten Valletta Kültür Ajansı Başkanı Jason Micallef festivalin lansmanında “Festival, ajansın sadece projeleri ve binaları ile değil ötesinde bir çevre bilinci kültürü yaratma taahhüdünü açıkça göstermektedir” dedi.

Festival 3-7 Mayıs tarihlerinde Pjazza San Gorg’da, başkent Valletta’nın en büyük açık alanlarından birinde büyülü bir yol yaratacak.

Çeşitli kurum ve kuruluşların stantlar kuracağı festivalde Triton Meydanı; Old Theatre Caddesi farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Yine festivalde Dancel Dance Studio Flash Bob’u ziyaretçilere Valletta çevresinde çeşitli sokaklarda ve meydanlarda performans sergileyecek.

DOİ

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz