23.9 C
Malta
Salı, Mayıs 14, 2024
spot_img
spot_img

Valetta Büyükelçiliği’nden Kültürel Buluşma: Ünlü Konuşmacılar ve Türk Yemekleriyle Dolu Bir Akşam

Türkiye Cumhuriyeti Valetta Büyükelçiliği, Yunus Emre Enstitüsü organizasyonunda gerçekleşecek olan “Yurt Dışı Buluşmaları” etkinliğini duyurdu. Etkinlik, 26 Ocak 2024 tarihinde Malta’nın Sliema şehrinde yer alan Waterfront Hotel’de saat 18.30’da başlayacak.

Bu özel gecede, Prof. Dr. Kemal Sayar (Psikiyatrist, Yazar), Ekrem Demirli (Akademisyen, Yazar), Dr. Savaş Barkçin (Yazar), İbrahim Altay (Yazar, Daily Sabah Genel Yayın Yönetmeni) ve Mustafa Akar (Şair, Yazar, Lacivert Dergi Genel Yayın Yönetmeni) gibi tanınmış isimler katılımcılarla buluşacak.

Etkinlik, herkese açık ve ücretsiz olup, Türk kültürünün zenginliklerini yansıtan Türk yemekleri ile katılımcılara özel bir deneyim sunacak. Büyükelçilik, katılımınızı 24 Ocak 17.00’ye kadar [email protected] adresine bildirmenizi rica ediyor.

Bu etkinlik, Türkiye’nin kültürel zenginliğini ve edebiyatını Malta’daki katılımcılara aktarma fırsatı sunacak. Herkesin katılımına açık olan bu buluşma, kültürel etkileşim ve diyalog için mükemmel bir ortam sunuyor.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz