24.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 19, 2024
spot_img
spot_img

Ünlü yönetmen Ridley Scott, Gladyatör 2 ile Malta’ya dönüyor!

20 Mart 2023

Dünyaca ünlü film yönetmeni Ridley Scott, Gladyatör’ün devamı niteliğindeki Gladyatör 2 çekimleri izin önümüzdeki Temmuz ayında Malta’ya dönüyor. Filmin başrol oyuncusunun Denzel Washington olacağı belirtiliyor.

Dünyaca ünlü film yönetmeni Ridley Scott’ın 23 yıl önce Malta’da çektiği Gladyatör’ün devam filmi Gladyatör 2’nin çekimleri için önümüzdeki Temmuz ayında Malta’ya gelmesi bekleniyor. Çekimler için Malta’da olması beklenen ünlü oyuncular arasında Paul Mescal ve hatta filmde başrol oynaması beklenen Denzel Washington yer alıyor.

Devam filminin düşman aktörünün Barry Keoghan olacağı belirtilirken yapımda pek çok “figüran” dahil olmak üzere binlerce kişinin çalışması bekleniyor. Ressamlar ve marangoz dahil yüzlerce işçi film için yapıların inşa edildiği Kalkara’daki For Rikazli’de bulunan yapı üzerinde şimdiden çalışıyor.

Filmin çekimlerinin üç ay sürmesi beklenirken Malta Film Komisyonu’nun filmin Malta’da çekilmesi üzerine iki yıldır Paramount Pictures ile görüşmelerde bulunduğu bilgisi verildi.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz