25.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

Ünlü oyuncudan Malta’da Türkçe oyunculuk atölyesi

03 Şubat 2022

Ünlü oyuncu Eser Karabil, yakın zamanda geldiği Malta’da çocuklar için drama atölyesi ve yetişkinler için kamera önü atölye çalışması ile eğitim verecek. Karabil’in atölye çalışmaları Türkçe olacak.

Oyuncu Eser Karabil, Malta’da yaşayan ve Türkçe konuşan çocuk ve yetişkinlere yönelik bir atölye çalışması gerçekleştirecek.

Çocuklar için drama atölyesi ve yetişkinler için kamera önü atölyelerinde ders verecek olan ünlü oyuncu Eser Karabil, eğitim alarak kursu tamamlayan adayların oyun çalışmalarına dahil olup sahne alacaklarını söyledi.

Çocukların kendi yaş düzeylerine göre gruplar halinde atölyelere katılımının sağlanacağını ifade eden Karabil, Malta’da Türkçe dilinde kültürel faaliyet alanları yaratmak ve anadilinde eğitim vermek hedefleri ile hareket ettiğini söyledi.

Tiyatronun kişisel gelişime olan katkısıyla özgüvenli bireyler yetiştirmek sorumluluğunda bir atölye çalışması olacağını vurgulayan Karabil, yetişkinler için gelişen medya ve sosyal medya sektöründe kamera önü oyunculuğu eğitimiyle profesyonel bakış açısı kazandırmaya hedef olarak belirlediklerini söyledi.

Eser Karabil yönetiminde oyunculuk atölyesi için 07 Şubat 2022 tarihinde Connexion Dans Okulu’nda saat 15.30’da bir tanışma toplantısı yapılacak.

Atölye hakkında bilgi almak ve tanışmak isteyenler için Connexion Dans Okulu adresi 32. Ghar Id-dut Street Sliema adresinde olduğunu hatırlatmak istiyoruz.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz