20.9 C
Malta
Salı, Mayıs 14, 2024
spot_img
spot_img

Üç kişiyi yaralayan şoförün kefalet talebi reddedildi!

27 Şubat 2023

İnline’da birisi ağır diğer ikisini hafif şekilde yaralayacak şekilde çarpan otomobilin sürücüsü Carlos Cardona’nın kefalet talebi mahkeme tarafından reddedildiğini

Marsa’dan 44 yaşındaki Carlos Cardona, Inline’da üç kişiyi ezmekle suçlandı. Birini ağır, diğer ikisini hafif yaralamak ve dikkatsizce tehlikeli şekilde araç kullanmakla suçlandı.

Polis ayrıca, onu yasak yerde U dönüşü yapmak, içki veya uyuşturucu nedeniyle uygun olmadığı halde araba kullanmak, trafik kazası geçirdiğini bildirmemek ve toplum huzurunu bozmakla suçladı.

Şoför olarak çalışan Carlos Cardona suçlamaları kabul etmezken serbest bırakılmayı talep etti savcılık ise suçlamaların niteliği nedeniyle, ayrıca sanığın trafik kazası geçirdiğini bildirmemesi ve tanıkların hâlâ ifade vermesi gerektiği için itiraz etti.

Yargıç Noel Bartolo başkanlığındaki Mahkeme, suçlamaların niteliğini ve delillerin kirlenmesi korkusunu değerlendirdikten sonra sanığın güvenilir olduğuna ikna olmadığını ve kefaletle serbest bırakılmasının reddedildiğini söyledi.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz