18.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 15, 2024
spot_img
spot_img

Uber Green Malta’da hizmet vermeye başladı!

1 Aralık 2022

Uber Green artık Malta’da hizmete sunuldu. Hibrit ve elektrikli araçları platform kullanıcıları UberX ile aynı fiyata kullanabilecek.

Uber’in dünya genelinde 2040 yılında tamamen sıfır emisyonlu araçlara geçmek stratejisinin bir parçası olarak sunulan Uber Green’i Malta’da iş ortağı Rides and Eats ile birlikte sunduklarını aktaran Uber’in Malta’daki Genel Müdürü Neyran Bahadırlı Malta’da Uber ve ortağının elektrikli araçlara geçiş stratejisi için 50 bin Euro yatırım yapacağını duurdu.

Elektrikli araç satın almak isteyen sürücüleri desteklemek için yıllık 50 bin Euro’luk bir katkıyı finanse edeceklererini belirten Bahadırlı, sürücü başına toplam 2 bin 500 Euro yeni bir elektrikli araç satın alma için harcanacağını belirtti.

Bahadırlı “Dünyanın en büyük mobilite platformu olarak iklim değişikliği ile mücadelede kilit bir role sahibiz. Bugün Uber Green’i piyasaya sürerek sıfır emisyon platformu olma taahhüdümüzde büyük bir adım atıyoruz. Ve Malta’yı Avrupa’da elektrifikasyonun ön saflarına taşımak için bunu ortağımız Rides and Eats ile el ele yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz