18.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 15, 2024
spot_img
spot_img

Türkiye’de iki ayrı kazada 35 kişi yaşamını yitirdi!

Reşit Şahin

21 Ağustos 2022

Türkiye’de Gaziantep ve Mardin Derik ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 35 kişi yaşamını yitirdi 11’i ağır 57 kişi yaralandı. Malta’nın Türkiye Büyükelçiliği yaşamını yitirenler için başsağlığı mesajı yayınladı.

Türkiye’de dün yaşanan iki ayrı trafik kazası tüm ülkeyi yasa boğuldu. Gaziantep otoyolunun Nizip bölümünde meydana gelen ilk kazada, şarampole yuvarlanmış araca yardım etmekte olan ambulans ve İhlas Haber Ajansı’na ait canlı yayın aracına bir otobüsün çarpması sonucu meydana geldi.

Bu ilk kazada 3 sağlık görevlisi, 3 itfaiye personeli, 2 ajans muhabiri ve 7 yolcu olmak üzere 15 kişi hayatını kaybederken 5’i ağır 31 kişi yaralandı.

İkinci kaza Mardin Derik’te bir tır ve iki aracın karıştığı kazaya yardım için toplanan insanların arasına freni patlayan bir tırın girmesi nedeniyle meydana geldi. Bu kazada 20 kişi yaşamını yitirirken 6’sı ağır 26 kişi yaralandı.

Malta’nın Türkiye Büyükelçiliği kazalar sonrasında resmi Twitter hesabından başsağlığı diledi.

Büyükelçilik taziye mesajında “Dün Gaziantep ve Mardin’de meydana gelen kazalarda trajik bir şekilde hayatını kaybedenlerin ailelerine en içten taziyelerini sunar” ifadelerini kullandı.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz