16.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

Türkiye Finans Ofisi webinar etkinliğinin ikincisini Malta ile yaptı!

6 Kasım 2022

Türkiye Finans Ofisinin webinar serisinin ikincisi, “Fin Tech Ecosystems of Malta and Türkiye” başlıklı çevrim içi etkinlik Finance Malta, Malta Enterprise, Tech.mt ve Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Finans Ofisinin ilkini Şubat 2022’de Katar’da düzenlediği webinar serisinin ikincisi Malta’nın ilgili kurumlarının katıldığı çevrim içi etkinlik 26 Ekim’de düzenlendi.

Türkiye ve Malta’nın fintek sektörlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen etkinliğin açılış konuşmaları, Finans Ofisi Başkan Yardımcısı Necip Fazıl Kaymak ile Malta’nın Türkiye Büyükelçisi Theresa Cutajar tarafından yapıldı. 

Başkan Yardımcısı Necip Fazıl Kaymak, Türkiye fintek ekosisteminin gelişimine ve bu doğrultuda Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi tarafından yürütülen projelere yer verdiği konuşmasında, 2016 yılında 12 milyon dolar olan Türkiye’nin yıllık fintek yatırımının 2022 yılında 64 milyon dolara yükseldiğini vurgulayarak, Malta ile Türkiye arasındaki ikili iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Finans Ofisi

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz