20.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

Türk Hava Yolları Melbourne Victory’nin Ana Sponsoru Oldu!

Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi ve 6. kıtada Avustralya’ya uçuşlara başlayan Türk Hava Yolları (THY), 2024-2025 sezonundan itibaren Melbourne Victory futbol kulübünün 3 yıl süreyle ana sponsoru oldu.

Sponsorluk Anlaşması İmzalandı:

Anlaşma törenine THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ve Melbourne Victory’nin Kulüp Başkanı Caroline Carnegie katıldı.

Anlaşma ile THY, Melbourne Victory’nin erkek ve kadın futbol takımlarının yanı sıra tüm Akademi takımlarının formalarında yer alacak.

Sponsorluk, stadyum içi etkinlikleri, tabelaları ve dijital platformları da kapsayacak.

Spor Kulüplerine Destek:

Prof. Dr. Ahmet Bolat: “Melbourne Victory ile bu yolculuğa çıkmaktan memnuniyet duyuyoruz. Başarı tutkusu ve mükemmellik değerlerimizi paylaşarak futbolseverler ve seyahat severler için unutulmaz deneyimler ortaya koymak ve birçok branşta spor kulübü desteklemek bizim için geleneksel bir hale geldi.”

Gurur Verici İş Birliği:

Melbourne Victory Kulüp Başkanı Caroline Carnegie: “Mart 2024’ten itibaren Melbourne’a uçuş başlayan THY’yi ana sponsor olarak görmekten heyecan duyuyoruz. Hizmetleri, müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirlik için ödül kazanan THY ile iş birliğinden gurur duyuyoruz.”

 

Kaynak: Airport haber

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz