23.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 2, 2024
spot_img
spot_img

Trelleborg, 14 Milyon Euro Yatırım İle Operasyonlarını İyileştirecek

Trelleborg Sealing Solutions şirketi, operasyonlarının çevresel sürdürülebilirliğini artırmak için önümüzdeki iki yıl içinde yaklaşık 14 milyon Euro yatırım yapacak.

Daha sürdürülebilir ekipmanlara ek yatırım, biyoteknoloji, ilaç ve yarı iletkenler gibi alanlarda gerçekleşecek. Ayrıca üretim alanını genişletecek olan şirket, Malta Enterprise ve INDIS Malta’dan destek aldıktan sonra bu adımı atmaya karar verdi.

Yatırım, Başbakan Robert Abela’nın şirketi ziyareti sırasında duyuruldu. Şirket, Malta’da altmış yıldan fazla bir süredir faaliyet gösteriyor ve Ħal Far ve Marsa’da neredeyse 600 kişiyi istihdam ediyor.

Şirket, üretimde ve araştırma-inovasyon alanında mükemmeliyet merkezi olarak kurulmuştur.

İşçilerle yapılan görüşmelerde Başbakan, çeşitli işçilerin kariyer gelişimine dikkat çekti. Ryan Carabott, 27 yaşındaki bir genç, çıraklık eğitimi ile şirkete ilk girdikten sonra bugün bir ekibi yönetiyor.

Mühendis Neal Borg da aynı şirkette mühendis olarak çalışmaya başladı ve bugün genel müdür olarak fabrikayı yönetiyor. Burada, işçilerin sürekli eğitime ihtiyaç duyduğunu ve şirketin ürünlerinin üretimine hazırlamak için yoğun bir şekilde bu konuda çalıştığını belirtti.

 

 


Kaynak: Newsbook Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz