22.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 19, 2024
spot_img
spot_img

THY’den sevgililer gününe özel yurt dışı biletlerde indirim

11 Şubat 2022

Türk Hava Yolları sevgililer gününe özel İstanbul’dan yurt dışı belirli destinasyonlara 2 kişilik biletlerde yüzde 50’ye varan indirim sunuyor. İndirim, 15 Şubat’a kadar 09 Şubat- 31 Mayıs tarihleri arasındaki uçuşlarda geçerli olacak.

THY, Sevgililer gününe özel yurt dışındaki belirli destinasyonlara yüzde 50 indirimli bilet satışı kampanyası başlattı.

İki kişilik Ekonomi ve Businiess Class uçuşlarda 15 Şubat’a kadar alınacak biletlerde geçerli ve uçuş tarihlerinin de 09 Şubat – 31 Mayıs 2022 arasında olması gerekiyor.

Gidiş dönüş biletler için geçerli en fazla yüzde 50 oranında indirim yalnızca U ve J sınıfı sınırlı sayıda biletler için ve aynı PNR’da 2 yetişkin yolcu için geçerli olacak.

Seyahatlerde maksimum kalış süresinin 8 gün olarak belirlendiği kampanyada İstanbul dışı noktalardan yapılan uçuşlarda vergi hariç ücrete 80 Dolar, Ankara ve İzmir çıkışlı noktalar için vergi hariç ücrete 50 Dolar eklenir.

Türk Hava Yolları online kanalları, satış ofisleri, çağrı merkezi ve acenteler dahil olmak üzere tüm satış kanallarında geçerli kampanya sadece THY tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir

Turizm Avrupa

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz