29.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

THY’den önemli duyuru: Yurtdışı uçuşlarında koltuk seçimleri paralı olacak

13 Kasım 2020 / Malta

Malta Haber olarak güvenilir bir kaynaktan aldığımız bilgilere göre THY, tüm yurtdışı uçuşlarının ekonomi standart koltuklarını (çıkış kapısının yanındaki koltuklar haricinde) 12 Kasım 2020 tarihinden itibaren uçuş tarihi 1 Ocak 2021 sonrası için ücretli olarak seçime açacak.

Miles&Smiles Elit/Elit Plus üyeler, kurumsal anlaşması olan müşteriler ve denizci bileti alan yolcular ücretli koltuk uygulaması olan uçuşlardan ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

  1. İç hat seferlerinde standart koltuklar paket seçimine göre ücretli veya ücretsiz, uçuşa son 6 saat kala tüm koltuklar ücretsiz sunulmaktadır. Miles&Smiles Elit / Elit Plus, kurumsal ve denizci bileti olan yolcular tüm paket seçimlerinde standart koltuklar ücretsiz, diz mesafesi geniş koltuklar ücretli olarak sunulmaktadır.
  2. Dış hat seferlerinde uçuşa son 26 saat kala tüm koltuklar ücretsizdir.  Miles&Smiles Elit / Elit Plus, kurumsal ve denizci bileti olan yolcular ücretli koltuk uygulaması olan tüm dış hat seferlerde standart koltuklar ücretsiz,diz mesafesi geniş koltuklar ücretli olarak sunulmaktadır.
  3. Anadolujet iç hat seferlerinde standart koltuklar paket seçimine göre ücretli veya ücretsiz, uçuşa son 6 saat kala tüm koltuklar ücretsiz sunulmaktadır. Anadolujet dış hat seferlerinde tüm koltuklar uçuşa son 26 saat kala ücretsizdir.
Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz