15.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 3, 2024
spot_img
spot_img

The Flying Bulls ekibi 5 uçak ile Malta’da hava gösterisine katılacak!

19 Mayıs 2023

Malta Uluslararası Hava Gösterisi’ne İsviçre ve Romanya Hava Kuvvetleri ekiplerinin ardından The Flying Bulls’un da (Uçan Boğalar) ikonik B-28J Mitchell bombardıman uçağını, P-38L Lightning savaş uçağı ve iki Alphajet eğitim uçağı ile katılacağı duyuruldu.

The Malta International 2023 iki yıllık aradan sonra geri dönüyor. 23-24 Eylül’de başlayacak etkinliğe katılımcıların duyurusu devam ediyor.

İsviçre ve Romanya Hava Kuvvetleri gösteri ve akrobasi ekiplerinin ardından The Flying Bulls’un da etkinliğe katılacağı duyuruldu. Ekip ikonik bir bombardıman uçağı, bir savaş uçağı ve iki eğitim uçağı ile katılacak.

Dünyanın dört bir yanından izleyicileri muhteşem gösterileriyle heyecanladıran The Flying Bulls, dünyaca ünlü pilotlar ve havacılık tutkunları ekibidir. Uçakları, havacılık tarihindeki en ikonik ve sevilen uçaklardan oluşan ekip beceri ve hassasiyetleri ile rakipsiz bulunuyor.

B-25J Mitchell bombardıman uçağı ve P-38L Lightning avcı uçağı 2. Dünya Savaşı’nın en tanınmış uçaklarından.  Uçan Boğalar ekibi Malta Uluslararası Hava Gösterisi’ne katılarak Maltalılara heyecan dolu gösteri sunacak.

Malta Airshow

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz