20.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

T.C. Valetta Büyükelçiliği, Meslek Memurluğu Sınavı duyurusu yaptı

T.C. Valetta Büyükelçiliği resmi Twitter hesabı (@TurkishEmbMalta) üzerinden yapılan duyuruda genç arkadaşlara seslenerek Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nda Meslek Memuru olarak görev almak ve Türk Diplomatı olmak isteyenleri bilgilendirdi.

Duyuruda yer alan mesaj şu şekildedir:

“Sevgili Genç Arkadaşlarımız,

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’na Meslek Memuru olarak katılmak, Türk Diplomatı olmak ister misiniz?

Aday Meslek Memurluğu Sınavının yazılı aşaması 16-17 Eylül 2023 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olup, başvurular 15–29 Ağustos tarihleri arasında Kariyer Kapısı üzerinden alınacaktır.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.mfa.gov.tr/tc-disisleri-bakanligi-aday-meslek-memurlugu-giris-sinavi-duyurusu–8-agustos-2023.tr.mfa

Bu kapsamda, Meslek Memurluğu Sınavı’nın yazılı aşamasının 16-17 Eylül 2023 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirileceği ve başvuruların 15-29 Ağustos tarihleri arasında Kariyer Kapısı üzerinden yapılabileceği belirtildi.

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın resmi web sitesi olan https://www.mfa.gov.tr/tc-disisleri-bakanligi-aday-meslek-memurlugu-giris-sinavi-duyurusu–8-agustos-2023.tr.mfa üzerinden ayrıntılı bilgilere erişim sağlanabileceği ifade edildi. Bu fırsatın gençler için önemli bir kariyer adımı olabileceği vurgulandı.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz