24.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 19, 2024
spot_img
spot_img

T.C. Valetta Büyükelçiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı Anma Töreni Düzenliyor

Türkiye’nin Valetta Büyükelçiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel bir anma töreni yapılacağını duyurdu. Büyükelçilik tarafından yapılan resmi duyuruyla, 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 10.00’da Marsa’daki Türk Şehitliği’nde bir tören düzenleneceği bildirildi.

Türk milletinin bağımsızlık ve zafer mücadelesinin anlamını birlikte yaşamak adına gerçekleştirilecek bu özel törene katılmak isteyen vatandaşlarımızın, en geç 28 Ağustos 2023 Pazartesi gününe kadar, Büyükelçiliğimizin “[email protected]” e-posta adresine isim-soyisim bilgileriyle birlikte başvuru yapmaları istendi.

Büyükelçilik, duyuruda şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Vatandaşlarımız,

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemini bir arada paylaşmak, kahramanlık destanımızı yad etmek ve şehitlerimizi anmak adına 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 10.00’da Marsa’daki Türk Şehitliği’nde bir anma töreni düzenlenecektir.

Bu özel törene katılmak isteyen vatandaşlarımızın en geç 28 Ağustos 2023 Pazartesi gününe kadar Büyükelçiliğimizin “[email protected]” e-posta adresine isim-soyisim bilgileriyle birlikte bildirimde bulunmaları rica olunur.

Tüm vatandaşlarımızı bu anlamlı törene katılmaya davet ediyor, Zafer Bayramımızı birlikte coşkuyla kutlamayı umuyoruz.

Saygıyla duyurulur.”

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz