16.9 C
Malta
Salı, Nisan 30, 2024
spot_img
spot_img

Swieqi’de Evlere Gizlice Giren Üç Kişi Endişe Yarattı! Polis Soruşturma Başlattı!

Swieqi’de endişeli bir vatandaş, mülküne izinsiz giren ve pencerelerden içeri bakan üç kişiyi fark ederek polise haber verdi.

Sosyal medya kullanıcısı, Salı günü güvenlik kamerasına yakalanan iki erkek ve bir kadının fotoğraflarını paylaştı.

Vatandaşın paylaşımına göre, kamera görüntüleri şüphelilerin bahçesine girdiklerini, ana kapı ve bahçe duvarının yüksekliğini, komşu mülkleri kontrol ettiklerini ve ardından pencerelerden içeri baktıklarını gösteriyor.

Vatandaş paylaşımında, şüphelilerin kiralık bir araçla geldiklerini ve yabancı aksanlı konuştuklarını belirtti.

Paylaşımda, “Şüphemiz birden fazla mülkü hedefliyor oldukları yönünde” ifadeleri yer aldı.

Times of Malta gazetesine konuşan endişeli vatandaş, şüphelilerle konuştuğunu ve evinin fotoğraflarını çektiklerini fark ettiğini söyledi.

Vatandaş, “Kişiye neden fotoğraf çektiğini ve evle ilgilenip ilgilenmediğini sordum. Adam evet dedi ama satın alacak biri gibi görünmüyordu. Fotoğrafları hemen silmesini söyledim. Gittikten sonra önce önemsemedim ama sonra güvenlik kamerasını kontrol etmeye karar verdim. Görüntülerde kapıyı nasıl açtıklarını, pencerelerden içeri nasıl baktıklarını ve çevreyi nasıl kontrol ettiklerini görüyorsunuz. Korkunç bir durum.” dedi.

Vatandaşın sosyal medya paylaşımının ardından başka Swieqi sakinlerinin de son zamanlarda pencerelerine bakan yabancılarla benzer olaylar yaşadıklarını belirten mesajlar attığını söyledi.

Polis, Times of Malta’ya yapılan açıklamada olayla ilgili bir rapor alındığını ve soruşturmanın devam ettiğini doğruladı.

Kaynak: Times of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz