17.9 C
Malta
Cuma, Nisan 26, 2024
spot_img
spot_img

SummerDaze Müzik Festivali iki yıl aradan sonra geri döndü!

Erol Berzan Şahin
11 Ağustos 2022

Malta’da bir hafta boyunca devam edecek olan SummerDaze Malta müzik festivali Covid-19 pandemisi nedeniyle verilen iki yıllık aradan sonra dün resmi olarak başladı. Bir hafta sürecek festivale giriş ücreti 3 Euro olarak açıklandı.

Müzik festivali SummerDaze, Covid-19 nedeniyle verilen iki yıllık aranın ardından geri döndü. 17 Ağustos’a kadar her gün farklı etkinliklerin yer aldığı festivalle ilgili Turizm Bakanı Clayton Bartola, bu yıl festivale 70 bin kişinin katılmasının beklendiğini söyledi.
Malta’nın Avrupa ülkeleri arasında turist çekmekte önde geldiğini ifade eden Bakan Bartolo, turizm sektörü için toparlanma planının doğru yönde ilerlediğini söyledi.

Festivalde Ta Qali’de 15 Ağustos Pazartesi günü Anne-Marie, Bastille, Elderbook, G-Eazy ve Jason Derulo’nun katıldığı konserin yanı sıra festivalin son günü 17 Ağustos Çarşamba günü ise Deejay Times’dan Albertino, Fargetta, Molella & Prezioso, J AX, Baby K, Corona, ICE Mc ve Meduza’nın katılacağı konserle kapanış yapılacak.
.
Dünyaca ünlü sanatçıların sahne alacağı ve yedi güne yayılan festival için giriş ücreti 3 Euro olarak belirlenirken satılan biletlerin yanında kullan at plastik kirliliğine izin vermemek için katılımcılara yeniden kullanılabilir bir bardak verilecek.
TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz