19.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

St. Peter’s Pool’dan Denize Atlayış Sonrası Arnavut Adam Yaralı Halde Hastaneye Kaldırıldı

Arnavut bir adam dün akşam St Peter’s Pool kayalıklarından denize atladıktan sonra Mater Dei’ye kaldırıldı.

Marsaxlokk’taki Delimara sınırlarında bulunan St. Peter’s Pool’da dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Arnavut bir adamın kayalıklardan denize atlamasının ardından endişe dolu anlar yaşandı. Polis yetkililerinin verdiği bilgiye göre, olayın yaşandığı saat 6 civarlarıydı.

Görgü tanıklarının anlattığına göre, alkışlar arasında cesurca kayalıklardan denize atlayan adamın yüzeye geri dönememesi üzerine ruh hali aniden değişti. Saniyeler içinde coşkulu atmosfer yerini kaygıya bıraktı. Ardından, çevrede bulunan insanların, denize atlayarak adama yardım etmek için çabaladığı görüldü.

Henüz yaş bilgisi net olmayan bu adamın sağlık durumu hakkında kesin bir bilgiye ulaşılamadı. Yetkililer, olayın ardındaki detayları ve adamın durumunu incelemek üzere araştırmalarını sürdürüyor.

Deniz tutkununun cesurca gerçekleştirdiği bu atlayışın ardından yaşanan gelişmeler, çevredekileri adrenalin dolu anlara tanıklık etmeye sevk etti. Olayın yaşandığı bölgedeki güvenlik tedbirlerinin önemi bir kez daha gözler önüne serildi.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz