15.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

St Julians’ta müşterisine sahte para veren barmen yakalandı!

22 Mart 2023

St Julians’ta sahte para verdiği ihbarı ile gözaltına alınan 19 yaşındaki barmen Sasha Agius 1.000 Euro sahte para ile yakalandı. Suçlu bulunan 19 yaşındaki Sasha Agius 4 yıl ertelemeli 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Havana kulübünde çalışan 19 yaşındaki barmen Sasha Agius para üstü olarak sahte para verdiği müşterinin şikayeti üzerine gözaltına alındı. Agius’un üzerinde 50 Euro’luk banknotlardan beş adet bulan polis gözaltına aldığı 19 yaşındaki sanığın St Julian’s Karakolu’nda yapılan detaylı aramasında toplamı 1.000 Euro olan 50 Euro’luk saht para buldu.

Sahte para bulundurmaktan mahkemeye çıkarılan 19 yaşındaki sanığın ilk suçu olmasını dikkate alan Yargıç Leonard Caruana cezasının üst sınırının 9 yıl olduğunu hatırlattığı Agius’a 2 yıl hapis cezası verdi.

Sanığın yaşı ve sicilinin temiz olmasını dikkate alan ve cezasını dört yıl erteleyen Yargıç Caruana kendisinden oğluna iş bulunması için emir vermesini isteyen sanığın annesine böyle bir yetkisi olmadığını söylerken sanığı da bir daha mahkeme salonuna ayak basmaması yönünde uyardı.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz