25.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

St Julian’s Sahilindeki Soygun İtirafı: Evsiz Adam Gözaltında

25 yaşındaki evsiz ve işsiz bir adam, St Julian’s sahilindeki ziyaretçileri soymak suçunu kabul etti. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, önümüzdeki hafta ceza hakkında karar verilene kadar tutuklu kalacak.

Sanık, Cuma günü nöbetçi yargıç Victor Axiaq’ın huzurunda, Dragonara’da iki turisti soymakla suçlandı. Ayrıca, kurbanları zorla alıkoymak, serseri bir hayat yaşamak ve daha önceki suçları tekrarlamakla suçlanıyor.

Kurbanların ifadesine göre, adam kendilerine doğru yaklaşarak onları tehdit etmiş ve ellerinde ne varsa vermelerini istemiş. Olay yerinden yaklaşık 100 Euro nakit parayla kaçmış.

Kurbanlar, sanığı ayrıntılı bir şekilde tanımladılar ve polis, kimliğini tespit etmek için bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Mahkemede “sokaklarda” yaşadığını ifade eden sanık, son sekiz yıldır anne ve babasıyla iletişim kurmadığını ve onların hayatta olup olmadığından haberi olmadığını belirtti.

Yargıç Axiaq, kararını Çarşamba günü açıklayacağını duyurdu. İddia makamını müfettiş Zachary Zammit temsil ederken, sanığa avukat Mario Caruana yardımcı oldu.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz