16.9 C
Malta
Cuma, Nisan 19, 2024
spot_img
spot_img

Solo Türk hava akrobasisi şovu öncesinde dikkat edilmesi gerekenler.

25 Eylül 2021 / Malta

Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Takımı Solo Türk’ün Malta’ya gelişi haftalar öncesinden adada yaşayan Türk nüfusu heyecanlandırdı. Sadece Solo Türk’ü bekleyen Türkler değil, Air Show etkinliği üç yıllık bir aradan sonra Maltalılar ve uçuş meraklıları tarafından da heyecanla karşılandı.

Gösteri için günler sayan Malta’daki Türk nüfusun şov öncesi bilmesi gereken önemli ayrıntıları Malta Haber olarak derledik.

Bilet satışlarının https://www.maltairshow.com/ adresi üzerinden gerçekleşeceği şov için maalesef kapıda bilet satışı olmayacak. İlgili web adresinin Tickets menüsü üzerinden bilet satın alabilirsiniz. 12 yaş altı çocuklar için giriş ücretsiz olacak. 5 ve 11 yaş arasındaki çocuklar ebeveynleri ile girebilecekler.

Fakat web sitesinde bulunan önemli bir ayrıntının altını çizmek istiyoruz. Malta Airshow etkinliği iki aşamadan oluşuyor: Uçakların sergileneceği Static Display ve gösterilerin yer aldığı Flying Display. Static Display Hal Farrug Road’da bulunan SR Technic Hangar’ında gerçekleşecek. Giriş öncesinde 5 -12 yaş aralığındaki çocuklar için maksimum 72 saat öncesinde gerçekleştirilmiş negatif bir PCR testi  ya da maksimum 24 saat içerisinde gerçekleştirilmiş bir rapid test sunma zorunluluğu var. 12 yaş ve üzeri tüm katılımcılar için ise aşı sertifikasının ibraz edilme zorunluluğu önemli bir ayrıntı. Eğer bu şartı karşılayamıyorsanız fakat öncesinde bilet satın aldıysanız iade talep edebilirsiniz. Bunun için bilet referans numaranızı içeren iade talebi epostanızı [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Gösteri öncesi uçaklar, saat 09:00 ile  14.00 saatleri arasında Hal Farrug Road’da bulunan SR Technic Hangar’ında sergilenecek.

Akrobasi gösterileri ise 15.00’den 18.15’e kadar sürecek Qawra Point’den Bugibba Square’e kadar izlenebilecek.

Solo Türk’ün şovu 25 Eylül Cumartesi günü 17:15 – 17:33 saatleri arasında, 26 Eylül Pazar günü ise 17:07 – 17:25 saatleri arasında gerçekleşecek.

Solo Türk’e başarılar, okurlarımıza ise iyi seyirler diliyoruz.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz