15.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 27, 2024
spot_img
spot_img

Sliema’da balkonundan sandalye fırlatan sarhoş adam kefaletle serbest bırakıldı

Sarhoş bir adamın Sliema’daki balkonundan sandalye fırlatması olayının ardından suçunu itiraf eden Danimarka uyruklu Rene Bech Laursen, kefaletle serbest bırakıldı. Laursen, Çarşamba günü meydana gelen olayda balkonundan sandalyeleri ve diğer eşyaları fırlatmış, ardından bir mutfak bıçağı alarak birkaç kişiyi tehdit etmişti.

46 yaşındaki Laursen, altı kişiyi korkutmaktan, ruhsatsız bıçak taşımaktan, toplum huzurunu bozmaktan, sarhoş olarak toplum içinde bulunmaktan, mağdurlara hakaret ve tehdit etmekten, ayrıca bir cep telefonuna zarar vermekten suçlanmaktadır.

Sanık suçunu kabul etmiş ve mahkeme tarafından itirafı kabul edilmiştir. Kararın önümüzdeki hafta açıklanması beklenirken, Yargıç Natasha Galea Sciberras başkanlığındaki mahkeme, avukatının kefalet talebini onaylamıştır. Laursen, 500 € depozito, 1500 € kişisel teminat, günlük olarak imzalanacak bir kefalet defteri ve saat 10:00 ila 19:30 arasında sokağa çıkma yasağı gibi şartlarla serbest bırakılmıştır.

Mahkeme ayrıca, mağdurların korunması için karar verilmesini talep etmiş ve bu talebi kabul etmiştir. Müfettiş Jonathan Ransley yargılamayı yürütmekte, savunma avukatı ise Sarah Mifsud’dur.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz