18.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 20, 2024
spot_img
spot_img

SkolaSajf 2023 kayıtları başladı: Son başvuru 3 Mayıs!

23 Mart 20232

Malta’da yaz tatilinde çocuklar için eğitim programı SkolaSajf’e kayıt başladı. Bu yıl 12 Temmuz’dan başlayarak yaklaşık 2 ay sürecek SkolaSajf için başvurularda 3 Mayıs 2023 son gün olarak açıklandı.

Malta’da eğitim öğretim yılı sonunda başlayacak olan ve tüm yaş grubundan çocuklara açık olan eğitim programı SkolaSajf’e kayıtlar başladı.

Eğitim yılı sonunda 12 Temmuz’da başlayacak olan ve Ağustos’ta bir haftalık verilen arayla yaklaşık iki ay süren SkolaSajf’ın bu yılki teması barış olacak.

Eğitim Hizmetleri Vakfı CEO’su Michael Bondin her yaştan çocuk için saat saat yoğun ve çeşitli günlük bir programın hazırlandığını söyledi.

Çocuklar, ev içi etkinliklerden açık hava gezilerine bunun yanında yazın arkadaşlarıyla buluşmaktan, kışın ise pek vakit bulamadıklarından yapamadıkları şeylere vakit ayıran program ile SkolaSajf’ın önemine dikkat çeken Bondin, ‘Öğrenciler evdeyken ebeveynler her zaman onlarla vakit geçiremez veya ilgilenemez. Hem işine devam etmek isteyen veliler için bir hizmet anlamına gelen SkolaSajf önemlidir” dedi.

Eğitim Bakanı Clifton Grima, her yıl SkolaSajf’a olan ilginin o kadar arttığını ve geçen yıl 12 bin başvuru aldıklarını kaydetti.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz